Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring.
Ga terug
Zondag 28 april

Koningsconcert in Voorburg

We hebben een prachtig programma voorbereid dat we onder leiding van Dick Teunissen gaan spelen. Met solistische medewerking door Andrew Wright op piano, Wim Keijzer met zang, en ook onze eigen Jan Teunissen op Euphonium in 'Benedictus' van Jenkins. En werken als 'Soldaat van Oranje', de 'Glenn Miller Medley', 'la Gazza Ladra' en 'All I ask of You' zul je zeker waarderen. We nodigen je van harte uit om 14.30 uur, de toegang is gratis. Adres: Bruijnings ingenhoeslaan 4 in Voorburg.

01 07 2018 Concert Voorst 126

Accepteren Weigeren