Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring.
Ga terug
zaterdag 14 december 2019

Kerstconcert Vlissingen

Een sfeervol en gezellig concert met traditionele en verrassende Kerstmuziek, een Kerstverhaal en samenzang.

Kerstconcert 14 12 19 2
zaterdag 14 december 2019

Kom in de kerstsferen !

Een sfeervol en gezellig Kerstconcert, gegeven door de Bouw- en Infraharmonie Nederland onder leiding van Dick Teunissen en met solistische medewerking van Sanne Gierman. Met traditionele en verrassende Kerstmuziek, een Kerstverhaal en samenzang. Om helemaal in de Kerstsfeer te komen!
De toegang is gratis.

Accepteren Weigeren