Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring.
Ga terug

Concert in de Koningkerk te Voorburg zondag 28 april

Koningkerk Voorburg
Jaarlijkse traditie in de Koningkerk

Concert voor onze koning!

We hebben een prachtig programma voorbereid dat we onder leiding van Dick Teunissen gaan spelen. Met solistische medewerking door Andrew Wright op piano, Wim Keijzer met zang, en ook onze eigen Jan Teunissen op Euphonium in 'Benedictus' van Jenkins. En werken als 'Soldaat van Oranje', de 'Glenn Miller Medley', 'la Gazza Ladra' en 'All I ask of You' zul je zeker waarderen. We nodigen je van harte uit om 14.30 uur, de toegang is gratis. Adres: Bruijnings Ingenhoeslaan 4 in Voorburg.

Accepteren Weigeren